Dåb med familien – juni 2019

Dåb med familien i Jylland juni 2019

Dåb med familien i Jylland juni 2019

Dåb med familien i Jylland juni 2019

Dåb med familien i Jylland juni 2019

Dåb med familien i Jylland juni 2019

Dåb med familien i Jylland juni 2019

Dåb med familien i Jylland juni 2019

Dåb med familien i Jylland juni 2019

Dåb med familien i Jylland juni 2019

Dåb med familien i Jylland juni 2019

Dåb med familien i Jylland juni 2019

Dåb med familien i Jylland juni 2019

Dåb med familien i Jylland juni 2019

Dåb med familien i Jylland juni 2019

Jeg har helt glemt at vise jer billeder fra d. 9. juni, hvor min familie og jeg var til barnedåb i Vildbjerg (nær Herning) i Jylland. Det var min fætter, der bor i Jylland som havde fået en datter, som skulle døbes. Hun skulle hedde Kristine 😉

Jeg ved godt at jeg lukker øjnene på ét af billederne, og andre af billederne minder meget om hinanden – men jeg kunne simpelthen ikke vælge, så her kom hele mulevitten 😛 Undtagen billederne hvor jeg leger lidt med babyen haha, dem slipper i for at se 😛

Kæresten og jeg slapper af i dag. Vi har lige været ude og købe gave i Fætter BR til næste weekend og handlet til ugen i Føtex, så nu vil vi slappe af, se serie, læse bog osv.

Håber I nyder søndagen ❤

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.