Noget i vandet af Catherine Steadman

REKLAME

Noget i vandet af Catherine Steadman

Noget i vandet af Catherine Steadman

Noget i vandet af Catherine Steadman. Bogen er sponsoreret af forlaget Memoris.

Bagsidetekst:

På deres bryllupsrejse til Bora Bora finder et ungt par noget i vandet, som de vælger at undersøge nærmere. Det skulle de aldrig have gjort. For det, de finder, forvandler hurtigt deres liv til en hverdag med en konstant frygt for at gøre bare én ting forkert, der vil være enden på det hele. Det sætter gang i en kæde af situationer, som udgør en trussel mod deres parforhold og drømme om fremtiden.

Noget i vandet præsenterer det moralske dilemma om, hvor langt man vil gå for at nå sine mål, og som læser tænker man: Hvad ville jeg selv have gjort?

Forfatteren Catherine Steadman er en engelsk skuespiller, som er kendt for sin rolle i dramaserien Downtown Abbey. Noget i vandet er hendes første roman.

Bogen har en virkelig spændende intro, som både indeholder lidt humor og en del spænding. Derefter kommer en lidt længere introduktion, hvor man skal have lidt historie og personfortælling. Derefter kommer spændingen igen, og bogen er ikke til at lægge fra sig. Igennem mysteriet tænkte jeg en del  omkring hvem det kunne være osv. – det skal man nok lade lidt være med, for slutningen havde jeg dog lidt regnet ud. Bortset fra det er det stadig en fed slutning, selvom den for nogle godt kan regnes ud. For andre vil det nok være en stor overraskelse.

Er du vild med thrillere og mystik, så er denne lige en bog for dig.

I forhold til at det er forfatterens debutroman, så synes jeg at det er en virkelig god roman. Jeg skal helt sikkert læse mere fra denne forfatter.

Jeg giver bogen 4,5 ud af 5 stjerner.

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.