Nye negle

shellac neglelak

shellac neglelak

shellac neglelak

shellac neglelak

Så er det vist på tide at få lagt ny shellac neglelak. Disse her er en blanding af grå (grå-blå) og pink, og jeg elsker virkelig farvekombinationen. Det var en chance at tage. Selv min negledame var sikker på, at det ikke ville se godt ud sammen, men hey – Jeg synes faktisk at det ser rigtig godt ud 😛 Måske jeg ikke er helt normal, haha..

Weekenden har været lækker med ny sofa og sofabord. Hyggeaftale med svigerfamilien i går, og besøg hos min mormor i dag. Nu slapper kæresten og jeg af, mens der lades op til en ny uge med skole og arbejde fra i morgen af. Tænk at jeg har efterårsferie lige om lidt. Jeg glæder mig! ❤

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.