Kæresteaften

Italiensk mad

Italiensk mad

Italiensk mad

I fredags var kæresten og jeg ude for at spise italiensk til aften. Vi havde et værdibevis, som vi havde købt online. Det var ikke wow mad, men det smagte helt okay i forhold til prisen, vi havde betalt for det. Selve restauranten var nu en del mindre end vi havde regnet med, og man kunne åbenbart heller ikke betale med hverken dankort eller mobilepay – heldigvis for at vi lige havde kontanter på os den aften, hehe.

Det var en hyggelig aften, og da vi kom hjem så vi filmen Stalker hos Blockbuster mens vi spiste lidt slik. Wow! Det var en uhyggelig og creepy film. Ville dog ønske at slutningen ikke var så åben som den var, men okay. Nu kommer der måske en 2’er hvert fald 😛 Vi håber på det 😀

Nu vil jeg slappe af, læse i en god bog og nyde resten af weekenden. Håber også i har en skøn weekend ❤

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.