JULEKALENDERE 2019 | (OPDATERES LØBENDE)

Jeg er allerede godt i gang med at overveje hvilke julekalendere jeg vil have i år. Jeg plejer selvfølgelig altid at have de sædvanlige julekalendere såsom Kinder julekalender, Johan Bülow julekalender, skrabejulekalender osv.

Sidste år havde jeg også købt Yves Rocher samt Lancôme julekalendere. Men hvilke skal jeg vælge i år? Det er altid hyggeligt at åbne en lille ting hver dag, men også en god måde at få prøvet nye produkter på 😊 (Det gælder både beautyjulekalendere, slikjulekalendere, tejulekalendere osv. :))

Håber indlægget her kan bruges som lidt inspiration 😊

 

BeautyYves Rocher julekalender 2019

Yves Rocher er igen i år ude med en lækker julekalender. Jeg er vild med mærket og deres produkter i forvejen. Dette var også grunden til at julekalenderen skulle købes prøves sidste år. Det er en skøn julekalender, så både blander hudplejeprodukter, makeupprodukter mv. Julekalenderen koster i år 699,- Lige nu kan du endda få 100,- rabat på denne års julekalender ved at bruge koden: 100VIPC i indkøbskurven (koden gælder t.o.m. 29/9-19)

Julekalenderen kan købes lige her.

 

The Body Shop - alle julekalendere 2019

The Body Shop har som altid også nogle virkelig lækre julekalendere. De findes i 3 prisklasser, så alle kan være med. Den billigste står til 425,-, den næste står til 675,- og den sidste står til 995,-

De kan alle købes lige her.

 

Look Fantastic julekalender 2019

Look Fantastic har også som altid sin populære julekalender. Den er fyldt med 25 luksuriøse skønhedsprodukter fra mærker som Elemis, Morphe og Rituals.

Julekalenderen kan købes til 660,- lige her.

Rituals julekalender 2019

Rituals har også deres fine julekalendere. De har en eksklusiv udgave samt en deluxe udgave. Den eksklusive udgave koster 495,- hvor deluxe-udgaven koster 740,- Man kan se hvilke produkter, som hører med i hver julekalender, inde på linket nedenunder 🙂

Begge julekalendere kan købes lige her.

 

Sødt

H. C. Andersen julekalender 2019

H.C. Andersen chokolade julekalender

Jeg er virkelig faldet for denne søde H.C. Andersen chokolade julekalender. Den er designet som en bog, og så er den bare SÅÅ fin! Den overvejer jeg virkelig at købe – dog tror jeg ikke at det er luksus chokolade på nogen måde men blot mælkechokolade i alle låger. Men charme synes jeg helt bestemt der er i denne julekalender. Dejlig eventyrlig!

Julekalenderen kan købes til 199,- lige her.

 

Anthon berg julekalender 2019

Anthon Berg julekalender. Den gav jeg til min far sidste år, da han elsker marcipan.

Den kan købes for 150 kr. – bla. her online og rundt i supermarkederne.

 

Magasin julekalender 2019

Magasin har flere julekalendere – bl.a. både til voksne og til børn. Denne er en voksenjulekalender fyldt med lækre luksus chokolader. Den kan købes til 250 kr. her. og i Magasin butikkerne.

 

The Mallows julekalender 2019

The Mallows, som laver skumfiduser har også lavet sin egen julekalender. Den havde jeg også selv sidste år. Det er en god måde at smage de forskellige smage på, og så smager skumfidus også bare godt. Hvis du forudbestiller denne julekalender her inden d. 1/10 får du også en ekstra bøtte med.
Bulow_Julekalender_2019

Johan Bulow’s lakrids julekalender plejer jeg at købe hvert år. Der er altid 2 stk. lakridser i hver låge, så den nemt kan deles.

Julekalenderen kan købes for 300,- lige her.

KDB-summerbird-single-julekalender_1d67398a-da78-40ed-88e4-2596af07e432

Summerbird chokolade julekalender er luksus chokolade, som findes i flere varianter. Der findes en single version med 1 stk. chokolade i hver låge, og så findes der yderligere to forskellige julekalendere, hvor der er 2. stk. chokolader i hver låge, så den kan deles.

Denne på billedet, som kan deles, kan købes for 340,- lige her.

Kathrine Andersen chokolade julekalender er også små luksus chokolade desserter. Den ser også virkelig lækker ud!

Den kan købes for 250,- lige her.

 

Kinder chokolade julekalender

kinder julekalender

Som Kinder elsker, så er dette en af mine favoritjulekalendere. Den skal jeg bare have hver jul 🙂 ❤

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.