Ecco Walkathon 2019

Ecco Walkathon 2019

Ecco Walkathon 2019

Ecco Walkathon 2019

For 2 ugers tid siden d. 8. september var en veninde og jeg inde i København, hvor vi skulle gå til Ecco Walkathon. Det er en tradition, at vi går til det hvert år. Det var som altid en god og hyggelig gåtur, hvor vi fik hyggesnakket en del.

I de sidste par uger har jeg haft travlt med skolen. De fleste dage er der timer fra 9-16, en times transporttid ca. hver vej, og så lektier hver dag når jeg kommer hjem fra skole. Så jeg er ret smadret for energi lige for tiden. Sådan er det altid, når der sker nye ting i mit liv 😊

Det er så typisk. Jeg havde planlagt denne weekend, som skulle bruges på forskellige hyggelige aftaler. Og nu har jeg lagt mig syg med feber og forkølelse. Åhhh… Håber så meget det går over i løbet af weekenden. Har gruppefremlæggelse mandag og en vigtig uge i skolen i næste uge, så jeg har bare ikke tid til sygdom. Ihh :/

Håber du har en hyggeligere weekend end jeg 😊 ❤

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.