Studiestart: International Hospitality Management

Cph Business Academy - International Hospitality Management

Cph Business Academy - International Hospitality Management

Så er jeg endelig begyndt på min top-up uddannelse her i mandags på Cph Business Academy på Nørrebro. Det har været en hyggelig men hård første uge. Jeg ser selvfølgelig frem til at lære de nye medstuderende bedre at kende, og selvfølgelig lære noget mere fagligt.

Lige pt kan jeg godt mærke at det faglige er på højere niveau end min serviceøkonom uddannelse. Det er med hele tiden følge med, og prøve at forstå det, som der skal læres. Hele det første flow virker til at være meget med økonomi – på et højere niveau. Samt strategi og videnskabsteori. Puha… Og der er mange eksamener på denne uddannelse. Jeg håber virkelig, at jeg klarer den! 😀

Til forår næste år er der studietur til Vancouver i Canada. Det vil virkelig være en fed oplevelse! Det koster desværre bare en masse, så det er kun en måske at jeg tager med. Det må jeg se på, når vi skal til at give svar om vi tager med.

Hav en dejlig weekend ❤

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.