Ferienegle på sommerferie i Marmaris <3

Shellac neglelak - på sommerferie i Marmaris Tyrkiet - feriebilleder

Shellac neglelak - på sommerferie i Marmaris Tyrkiet - feriebilleder

Shellac neglelak - på sommerferie i Marmaris Tyrkiet - feriebilleder

Shellac neglelak - på sommerferie i Marmaris Tyrkiet - feriebilleder

Shellac neglelak - på sommerferie i Marmaris Tyrkiet - feriebilleder

Shellac neglelak - på sommerferie i Marmaris Tyrkiet - feriebilleder

Jeg har masser at se til med arbejde lige for tiden. Det er stort set hver dag inden jeg starter i skole d. 2. september, at jeg skal på arbejde. Det er fint nok med lidt penge, men det gør selvfølgelig også at der bliver nedprioriteret lidt herinde. Desværre.

Jeg har dog friweekend i denne weekend, så der vil jeg få arbejdet lidt med blogindlæg, så der kommer lidt liv herinde igen 😉

Disse shellac negle fik jeg lavet lige inden, jeg tog på ferie til Marmaris. Jeg er sååå vild med farvemixet. Det er for mig perfekte ferienegle med de farver 😛

Det sjove er også, at farverne ser meget forskelligt ud – afhængigt af hvilket lys der er. Jeg har ikke vist nogle billeder endnu af de andre farver, men den orange farve så totalt gult ud i andet lys, og det pink’e så rødt ud, haha. Men i dagslys ser det sådan ud, som på billederne her. Det er de farver, jeg bedst kan lide 😉

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.