Nye sommernegle <3

Shellac neglelak

Shellac neglelak

Shellac neglelak

De her sommernegle har jeg haft i lidt uger nu – jeg er vild med farvesammensætningen! På mandag skal jeg have lavet nye shellac negle igen – denne gang skal de gøres klar til ferie i Tyrkiet. Hvilke farver skal jeg vælge næste gang? 😀 Og skal det være rigtig farverigt, eller mere nedtonede farver? 😀

I går havde jeg min sidste vagt på arbejdet inden ferie. Jeg blev dog spurgt spontant i går om jeg ikke ville arbejde denne weekend også pga. sygemelding, men da jeg har lavet faste aftaler denne weekend, så måtte jeg sige nej til dem (selvom jeg hader at sige nej til arbejde 😊)

Det skal nok blive en rigtig hyggelig weekend. I dag skal vi på Bakken, og se cirkusrevyen om aftenen. Vi skal fejre min mors fødselsdag & mine forældres bryllupsdag. Hvad vi skal i morgen, har jeg tænkt mig først at skrive herinde i morgen. Men jeg kan sige, at jeg glæder mig rigtig meget ❤

Håber I får en dejlig weekend – nyd solen 🙂 ❤

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.