Dimission & lidt om min sommerferie til Marmaris

Dimission serviceøkonom Cphbusiness

Dimission serviceøkonom Cphbusiness

Dimission serviceøkonom Cphbusiness

Dimission serviceøkonom Cphbusiness

Dimission serviceøkonom Cphbusiness

Dimission serviceøkonom Cphbusiness

Torsdag d. 20. juni 2019 var jeg til dimission på min skole. Jeg havde taget min mor og kæreste med, så jeg bl.a. kunne få taget lidt billeder. Det var skønt endelig at få mit bevis på, at jeg er uddannet serviceøkonom.

Jeg kæmper desværre stadig min sag med SU-styrelsen, ja selvfølgelig omkring SU. Jeg håber så meget at jeg kan få hele det her løst inden, jeg skal rejse på ferie. Jeg krydser fingre! Der skal lige tjenes de sidste penge ind, og så få købt de sidste ting, pakket kuffert osv. – og så er vi sådan set på vej til Marmaris. I mit hoved er vi allerede hvert fald 😛

Jeg glæder mig til at vise kæresten rundt i Marmaris – det er lidt som mit 2. hjem. Andre tager i sommerhus – jeg tager til Marmaris 😛 Selvom jeg har været der mange gange, så hvis du lige skulle have en anbefaling som er must see, så skriv det gerne. Jeg overvejer at der skal prøves lidt nyt denne gang! Har selv indhentet lidt anbefalinger via fremmede på de sociale medier, så jeg har lidt nyt i forvejen jeg gerne vil opleve og se. Dejligt med hashtags på Instagram, haha.

Hav det skønt ❤

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.