MyPoké Breakfast bowls & Tivoli

My Poke morgenmad

My Poke morgenmad

Tivoli sommer

Tivoli sommer

Tivoli sommer

Tivoli sommer

Tivoli sommer

Tivoli sommer

Tivoli sommer

Tivoli sommer

Tivoli sommer

Tivoli sommer

For næsten en måned siden – d. 21. juni havde min søde veninde Marie og jeg en hyggedag sammen. Vi startede inde på Østerbro, hvor vi havde et værdibevis til morgenmads-bowls hos MyPoké. Det smagte meget godt, og så virkelig fine ud – men det er nok ikke noget jeg vil give fuld pris for en anden gang hvert fald. Måske hvis der blev solgt værdibevis igen en anden god gang også 😊

Efter morgenmaden tog vi ind til Tivoli. Der plejer vi altid at komme flere gange om året. Og ja, det var lige nogle dage inden Sankts Hans at vi var derinde 😉. Det var en super hyggelig dag. Glæder mig til mange flere hyggestunder med Marie ❤

Wuhuu… Så er der kun 2 ugers tid ca. til kæresten og jeg rejser til Marmaris. Det bliver så skønt! Jeg håber snart at SU-styrelsen får lettet deres r*v, så jeg kan vide om jeg får indkomst mens jeg er på ferie. Det er virkelig trættende den her sag med dem :/

Håber i får en god start på denne uge ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.