Nye negle <3

Shellac negle

Shellac negle

Shellac negle

Jeg beundre lige mine negle lidt mere, inden jeg skal have lagt ny shellac neglelak på i næste uge. Jeg går lidt nu og tænker over, hvad jeg skal have lavet næste gang 😀

Jeg har haft meget at se til med begge mine jobs. De mangler begge medarbejdere henover sommeren, så jeg har en masse vagter både i juli og august begge steder. Og så skal jeg have fundet mig en løsning med hvad jeg gør til september. Begge jobs vil gerne have mig til at have faste weekendvagter hver anden weekend, men jeg vil nu heller ikke arbejde alle weekender, og ingen fridage have. Så jeg må i tænkebox henover sommeren, og så finde ud af hvad jeg gør, når jeg nærmer mig.

I denne uge kæmper jeg meget med SU. På hjemmesiden hvor jeg skulle sige “ja” til næste uddannelse d. 1. juli var åbenbart nede den dag, så jeg prøvede igen d. 3. juli, og det er godkendt nu. Problemet ligger hos SU styrelsen nu, ved at de har valgt at ikke give mig SU i juli og august (hvilket jeg blevet lovet), og så har de trukket skat fra mit bikort og ikke hovedkort. Så jeg har ringet idag, ændret det til hovedkort. Og nu kan de bare ikke hjælpe mere med det andet problem. Jeg skal prøve igen imorgen, og virker det ikke dér, så kan de slet ikke hjælpe. Undskyld jeg har virkelig lyst til at bande her! Fuck hvor er det bare håbløst, at jeg skal straffes pga. at de laver fejltagelser 😦

Jeg er nu bange for at det ikke lykkedes imorgen, men jeg håber virkelig på mirakler. Det er mange penge at være blevet lovet, som jeg nu måske ikke kan få alligevel pga. dem. I brevet fra SU, står der at jeg søgte om SU for sent. Og via telefonen når jeg snakkede med dem i dag, siger de at jeg har søgt for tidligt. Og flere andre klassekammerater har fået deres godkendelse, så de får SU i juli og august. Ihhh… Det er til at få grå hår af!

Nårhh men det skal selvfølgelig heller ikke gå udover jer. Men gud hvor er det altså bare irriterende… Håber i har det godt og nyder sommeren ❤

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.