Jeg er klar til sommer med MOBILCOVERS.DK

Sommer - MOBILCOVERS.DK

Sommer - MOBILCOVERS.DK

Sponsoreret indlæg

Da mit gamle mobilcover var ved at gå i stykker, tænkte jeg at det nu var på tide at købe et nyt. Jeg har en ældre Samsung mobil fra 2017, som godt kan være svær at købe covers til, da udvalget ude på Internettet ikke helt er det store. Dog mærker jeg det ikke på MOBILCOVERS.DK hjemmeside, da jeg synes de har mange fine covers – selv til min mobil. Jeg valgte et fint cover i marmorlook, som rigtigt kan gøre mig i sommer humør (og matche mine negle). Grunden til at farven på coveret er lidt lysere på billede nr. 2, er fordi at solen skinner ned på det. Jeg her flere gange handlet på deres hjemmeside, og jeg synes altid at de har gode produkter & hurtig levering.

Nu hvor jeg skal på ferie igen her til sommer, så elsker jeg lige at købe lidt forskelligt ind til ferien. Bl.a. denne fine lille taske, som jeg overvejer lidt at bruge som makeup-taske til ferien. Hvis jeg skal læse videre på top-up uddannelse efter sommeren, så kan jeg også sagtens bruge den som penalhus. Det må jeg lige overveje, hvad præcist den skal bruges til 🙂

Det er godt nok længe siden jeg har ejet et par høretelefoner, så nu måtte tiden være inde til at eje det igen. Det gør det nemt at høre musik i ørene, mens jeg går ture ude i naturen. Udover det tænker jeg også at bruge dem, til når jeg skal op og flyve. Der er altid lidt spændende musik deroppe også 😉

(Links: Mobilcover HER (kun 79,-)/ Lille taske HER / Høretelefoner fra Samsung HER)

Som en ekstra info kan jeg sige, at MOBILCOVERS.DK også ejer TABLETCOVERS.DK, hvor de derinde sælger covers, etuier og tilbehør til IPad/tablet.

Jeg er virkelig glad for mine nye produkter. Det vil helt sikkert komme til at blive brugt flittigt hen over sommeren ❤

untitled

2 thoughts on “Jeg er klar til sommer med MOBILCOVERS.DK

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.