Nu færdiguddannet serviceøkonom!

Færdiguddannet serviceøkonom - Cph Business Academy

Færdiguddannet serviceøkonom - Cph Business Academy

Færdiguddannet serviceøkonom - Cph Business Academy

Færdiguddannet serviceøkonom - Cph Business Academy

Færdiguddannet serviceøkonom - Cph Business Academy

Færdiguddannet serviceøkonom - Cph Business Academy

Wuhuu. Så kom dagen, hvor jeg skulle til min sidste eksamen. Det var ærlig talt ikke den sjoveste eksamen. Censoren tæskede mig igennem med en masse økonomi spørgsmål, hvilket slet ikke er min stærkeste side. Jeg fik 7. Det er en fin karakter, som jeg er glad nok for. Det bedste ved det hele er, at det nu er overstået og jeg kan kalde mig serviceøkonom. Det tog mig også lige to år at blive det 😛 Pga. arbejdsweekend osv., så skal jeg først fejre det med familien i starten af juli måned.

Jeg har meldt mig ledig hos a-kassen og på jobnet.dk i dag, så nu er jeg bare spændt på hvilket svar jeg får d. 1. juli – om jeg skal afmelde ledig igen, og søge SU igen eller om jeg skal fortsætte, men at gå mere all in med jobsøgning. Anyway så har jeg fået nyt studiejob, hvor jeg skal have en masse vagter her i løbet af sommeren. Er spændt på, om hvordan det kommer til at gå.

Billederne her er fra min 30-års fødselsdag. Der kommer snart flere billeder op fra den dag ❤

PS. Undskyld de mange billeder, som sikkert ligner meget hinanden. Jeg kunne bare ikke bestemme mig 😉

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.