Mit nye Disney krus

Disney krus

Disney krus

Jeg vil vise mit nye Disney krus, som jeg har købt. Jeg er vild med filmen Up, så jeg faldt lige for kruset her. Det er forresten købt inde i Disney shoppen 😛

Uhh… Nu er det slutspurten. Jeg skal til den aller sidste eksamen her på torsdag, og så kan jeg endelig kalde mig for serviceøkonom. Det bliver skønt! Så bliver det bare spændende, hvad jeg får af svar d. 1. juli. Skal jeg læse videre, eller skal jeg til at søge fuldtidsjob. Jeg melder mig ledig efter eksamen her på torsdag, så må jeg se hvad der sker.

Kryds fingre for mig på torsdag, og jeg vil titte ind igen senere på ugen 😉 ❤

Nyd solen ❤

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.