Maj negle <3

Maj negle - shellac CND neglelak

Maj negle - shellac CND neglelak

Jeg havde en ret hektisk maj måned med hovedopgave, fødselsdag og fået nyt job. Jeg er dog ikke startet helt endnu, men skal selvfølgelig nok sige noget mere når jeg snart kommer i gang. Jeg fik lov først at starte efter min eksamen, som er her d. 20. juni. Dog skal jeg måske til at melde mig ledig efter d. 20, eller studere efter sommerferien, så om hvad der skal ske præcist, ved jeg ikke endnu. Men jeg spilder ikke tiden hvert fald 🙂

Inden min fødselsdag d. 25. maj fik jeg klippet håret samt fået lavet nye lagt ny shellac neglelak på neglene. Jeg elsker pink og glimmer, så det er lige mig. Jeg tænker snart at vise jer billederne fra min 30-års fødselsdag, og måske også lidt af de gaver som jeg har fået. Hvis interessen hvert fald er der for det? 😊

Jeg titter nok lige forbi igen senere på ugen, hvor jeg viser noget nyt, som jeg har købt 😛 ❤

PS. Hør lige sangen ”Mother’s Daughter” af Miley Cyrus. Jeg hører den på repeat herhjemme. Jeg er normalt ikke til hendes sange, men denne elsker jeg!

I må hygge jer så længe ❤

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.