Læseferie, fødselsdag og Eurovision

Bremen Teater

Bremen Teater

Bremen Teater

Bremen Teater

Bremen Teater

Mors dag

Jeg nyder min læseferie, hvor jeg skriver opgave hjemme. Det er dejligt at kunne sove lidt længere, og kunne sidde hjemme i hygge-tøj hele dagen. Jeg har omkring 2 ugers tid endnu tilbage til at skrive hovedopgave i.

For få uger siden blev jeg anbefalet spillet Hay Day, og nu er jeg mildest talt afhængig af det spil. Det er underholdning, og god tidsfordriv hehe. Spiller du det? 😊

I denne uge har jeg arbejdet hver dag, har dog lige fridag i dag pga. helligdag. Så skal jeg arbejde igen hele weekenden også. Det er fint nok. I næste uge går jeg amok med opgaven igen, og så planlægge min fødselsdag som jeg holder næste weekend. 30 år. Tænk at jeg fylder det lige om lidt. Det føles så voksent, og alligevel kan jeg godt føle, at jeg ikke er helt dér endnu – jeg er stadig studerende. Måske skal jeg læse videre efter sommerferien, og måske skal jeg ud og søge fuldtidsjob. Tiden må vise hvad der skal ske 😊

Billedet fra mors dag er taget via Snapchat, mens jeg var på arbejde på dagen. Hehe. Og de andre billeder er fra i mandags, hvor kæresten og jeg så tryllekunstneren Julius Dein i Bremen Teater. Jo, han var sjov nok men ikke noget som rigtigt var WOW.

Følger du med i Eurovision? Jeg har set begge semifinaler, og Danmark er med i finalen i morgen aften. Der er flere gode sange med, så det bliver spændende at se hvem der vinder.

Du må have en dejlig weekend ❤

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.