KIRSEBÆRTRÆERNE VED BISPEBJERG KIRKEGÅRD 2019 (part 1)

Bispebjerg kirkegård 2019

Bispebjerg kirkegård 2019

Bispebjerg kirkegård 2019

Bispebjerg kirkegård 2019

Bispebjerg kirkegård 2019

Bispebjerg kirkegård 2019

Bispebjerg kirkegård 2019

Bispebjerg kirkegård 2019

Jeg fik tanken (som så mange andre her i denne weekend), at besøge de fine lyserøde kirsebærtræer ved Bispebjerg Kirkegård.

I fredags var jeg derinde med min søde veninde Marie, hvor disse billeder blev taget. Ja, det er totalt ”insta”-billeder, men hey! Jeg elsker lyserød, og jeg vil altid gerne pynte min blog (& insta-profil) med lidt lyserødt.

Jeg har i dag været på skolen for at snakke med min vejleder. Han har godkendt mit projekt til hovedopgaven, så nu kan jeg officielt gå i gang. Det bliver virkelig skønt at kunne sidde hjemme, mens jeg skriver opgave. Jeg forudser en masse dage i afslapningstøj, uglet hår og makeupfridage. Det er sgu også dejligt engang i mellem 😊

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.