Så skal der skrives hovedopgave…

Wuhuu!! Jeg er hermed startet på min hovedopgave!

Jeg var til eksamen i fredags i udvikling og kommunikation, hvor min gruppe skulle ind og fremlægge vores nye virksomhedsidé. Efter vores fremlæggelse foran lærer og censor, havde vi individuel eksamen. Jeg fik 10! Jeg er såå glad for den karakter. Kæresten og jeg fejrede det i fredags med god mad & vin, mens vi så filmen The house with a clock in its walls hos Blockbuster. Det var en meget speciel men ret sød film.

Nu har jeg april og maj måned til at skrive hovedopgave, og så er jeg snart færdig som serviceøkonom. Jeg glæder mig! 😀

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.