Valentine præmie <3

Valentine præmie

Valentine præmie

Wuhuu. Kæresten vandt i februar måned en hyggelig præmie i en konkurrence på Facebook i forbindelse med Valentines dag. Alt på billedet (undtagen bladet) var med i præmien. En roséflaske, lakridser, te og chokolade. Mums! Det er virkelig en skøn præmie.

Det er typisk altid min kæreste, som vinder konkurrencer – aldrig mig. Men selvfølgelig vinder jeg da en smule ved, at jeg også får del i hans præmie 😛

Nu er eksamensopgaven officielt gået i gang, som skal afleveres d. 14. marts. Min gruppe arbejder hjemme i dag, laver research og begynder på opgaven. Jeg nyder varmen indenfor med opgave og en kop kaffe, mens regnvejret fortsætter udenfor ❤

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.