Opdatering på mine ”nye” negle med Shellac neglelak

shellac negle cnd

shellac negle cnd

Forleden viste jeg billeder af mine negle, og hvor glad jeg er for Shellac neglelak. Her i dette indlæg vil jeg gerne vise hvor store mine egne negle er blevet på under én måned. Billederne til venstre er taget i starten af februar, hvor jeg fik min første Shellac neglelak på.

Billederne til højre er taget i slutningen af februar. Allerede da jeg skulle have lagt den næste Shellac neglelak på som i ser på billederne til højre, havde jeg allerede fået længere negle. Jeg har aldrig haft lange negle før, så jeg er virkelig glad for at mine negle er blevet så lange og så stærke som de nu er blevet. Jeg laver alt det samme som jeg plejer i min hverdag – de knækker bare slet ikke mere. Jeg elsker det.

Jeg føler mig mere feminin og fin til dagligt, så jeg kommer fra nu af til kun at bruge Shellac neglelak. Allerede nu har jeg tanker og planer om hvordan mine næste negle skal se ud om en måneds tid 😛

Til info så er der stor forskel på hvad professionelle tager for at lægge CND shellac neglelak på. Jeg giver omkring 300-325 kr. pr. gang, og hun har stadig mange farver og glimmertyper osv. at vælge mellem i sin klinik, og så holder neglelakken ca. 1 måned ❤

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.