Hyggelig friweekend med MGP 2019 & Serieanbefaling på Netflix

Når man arbejder hver anden weekend, så er det virkelig med at nyde sine friweekender. I sidste weekend fik jeg både slappet af, set en ny serie som jeg er helt vild med og så været til Melodi Grand Prix-hygge med nogle veninder.

Serien som jeg er vild med, hedder Dirty John, og kan ses på Netflix. Den er såå creepy og uhyggelig. Det mest skræmmende er jo helt klart at den er autentisk, og er bygget på en virkelig historie. Kæresten og jeg var helt opslugt, så vi så faktisk hele serien samme aften/nat. Den kan bestemt anbefales!

Jeg får travlt med skolen det næste stykke tid. Vi har én eksamensopgave tilbage, hvor jeg skal op og forsvare det d. 29. marts. Og derefter kommer selve hovedopgaven, som jeg skal skrive. Wuhuu – jeg glæder mig SÅ meget til sommer, hvor jeg er færdig som serviceøkonom… Har jeg forresten fortalt om mine planer efter skolen? Måske jeg burde skrive et indlæg om det herinde snart 🙂

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.