Shellac på neglene

cnd shellac på neglene

cnd shellac på neglene

cnd shellac på neglene

Uhh… Jeg har fundet mig en ny last. Jeg er nemlig gået hen og er blevet ellevild med shellac på mine negle. Jeg fik en omgang lyserød cnd shellac neglelak på d. 1. februar – og jeg har virkelig været vild med det. Nu blev det tid til jeg ville have lidt nyt på, så her i går fik jeg lidt ny farve og glimmer på. Wow! Det er såå flot – og endda flottere i virkeligheden end på billederne 😛 Det er lidt dyrt at få lagt shellac, men til gengæld holder det 2-3 uger. For nogle holder det endda en måneds tid.

Jeg er blevet helt vild med at have shellac på neglene lige nu. Der kommer ingen ridser eller noget som helst i neglelakken, og så er mine egne negle virkelig blevet længere pga. at de bliver stærkere af det shellac. Jeg er såå fan!

Der er intet sponsoreret i dette indlæg. Jeg er bare super glad for shellac neglelak, så jeg ville lige give tippet videre hvis du også vil have fine og stærkere negle. Negleolien og neglebåndscremen som er på billedet, købte jeg også lige i går. Det skulle efter sigende være noget, som gør at neglene forbliver dejligt fine i længere tid. Det må jeg se om det gør 😊

God weekend ❤

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.