Blomster på Valentinsdag

Røde blomster på Valentinsdag

Røde blomster på Valentinsdag

I går da jeg kom hjem fra fremlæggelser på skolen, fik jeg en glædelig overraskelse da kæresten kom hjem med disse fine blomster. Han har egentlig altid været typen, som har taget blomster med hjem på specielle mærkedage, men alligevel bliver man da lidt glad hver gang. Og se hvor fine røde disse blomster er. Det er virkelig en fin kærlighedsfarve, og som matcher mine røde stearinlys jeg lige har købt, hehe.

Faktisk har vi været super heldige i denne uge. Kæresten vandt en virkelig fin præmie via en Facebook-konkurrence. Han vandt en rosévin, te, lakridser og chokolade – og så i fine røde/lyserøde farver! Det vil jeg vise herinde snart 🙂

Kæresten og jeg fejrede ikke sådan rigtigt Valentinsdag i går, men vi spiste da lidt god mad hjemme og hyggede med et glas rødvin. Stadig virkelig hyggeligt ❤

Fejrede i Valentinsdag i går?

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.