Ladybox – Til den tid på måneden

the lady box

the lady box

Jubii… Jeg har længe gået og ventet på en ny box, som er lavet til ”den tid på måneden”. For længe siden modtog jeg boxen Pigepakken, som jeg var rigtig glad for. Så det var trist for mig, da de endte med at måtte lukke boxen. Så nu er der endelig startet en ny box op med samme koncept, og jeg støtter 100% op om det. Boxen hedder Lady Box. Du kan tjekke konceptet ud her, hvis du skulle være interesseret i at læse mere om den. Det er en box, som bliver sendt hjem til én hver måned. Den koster fra 149 kr. pr. måned. Man kan købe boxen med bind, eller tamponer eller med begge dele. Jeg har valgt den med begge dele 😊 ❤

Udover bind og tamponer, så ligger der også altid plejeprodukter, snacks og en lille overraskelse med (siger de hvert fald på hjemmesiden). Dette er min første box fra Ladybox, og jeg er helt bestemt tilfreds. Lidt hyggelige snacks, gavekort til film hos Blockbuster, glimmerstrømper, chokolade – jeg er fan! Jeg ser allerede frem til en hyggelig omgang pleje næste gang.

For en god ordens skyld vil jeg sige at denne box ikke er sponsoreret. Det er blot mig, som kommer med anbefalingen ❤

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.