Kissing Booth fra Disney Traditions Collection by Jim Shore

kissing booth fra disney traditions collection by jim shore

kissing booth fra disney traditions collection by jim shore

Jeg er faldet pladask for Disney figurer fra Jim Shore. Dette er min første figur til min kommende samling (ja, det har jeg allerede bestemt mig for at jeg vil have :P). Denne figur hedder kissing booth, og den kan både købes hos Grydeguru.dk & Eventyrfigur.dk (samt mange af de andre figurer selvfølgelig). Jeg købte den selv hos Grydeguru 🙂 Jeg er virkelig fascineret over hvor fin den er, og så har den bare de smukkeste detaljer. Den minder mig om min kæreste og jeg, så det er helt bestemt en figur som jeg vil kigge på hver dag ❤

Kæresten og jeg har vores første årsdag her på mandag d. 14. januar. Så har vi kysset hinanden i 1 år. Det skal vi fejre i den kommende weekend, hvor vi vil have en hel hyggeweekend sammen. Jeg kan ikke huske hvornår vi sidst har gjort det, så det glæder jeg mig rigtig meget til. Vi skal bl.a. ud at spise 3 retters menu lørdag aften & i biografen for at se Ternet Ninja søndag. Det bliver rigtig hyggeligt.

Håber du er kommet godt ind i det nye år ❤

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.