Mine julegaver 2018

mine julegaver 2018 - bjørn wiinblad, royal copenhagen osv.

mine julegaver 2018 - bjørn wiinblad, carolina herrera good girl osv.

mine julegaver 2018 - royal copenhagen

mine julegaver 2018

Jeg har virkelig været heldig med julegaver denne jul. Jeg har fået så mange fine julegaver, at jeg slet ikke kan få armene ned (og jeg fik endda lidt flere endnu).

Som i kan se fik jeg bl.a. en parfume fra Carolina Herrera – Good Girl, Nescafé kapselmaskine, film, julestel fra Bjørn Wiinblad, Royal Copenhagen og et fint hjerte hvor kæresten og jeg er indgraveret i.

I dag slapper jeg af inden min arbejdsweekend denne weekend, og skolen starter igen på mandag. Jeg skal have det sidste semester overstået nu, så jeg bliver færdiguddannet serviceøkonom til sommer. Jeg glæder mig allerede ❤

Har i fået nogle gode julegaver?

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.