Mit bedste skønhedsprodukt mod bumser | Mario Badescu – Drying Lotion

Mit bedste skønhedsprodukt mod bumser | Mario Badescu – Drying Lotion

Mit bedste skønhedsprodukt mod bumser | Mario Badescu – Drying Lotion

Nu hvor jeg har været syg så længe, har jeg desværre fået uren hud i ansigtet. Det har haft lidt sit eget liv, mens jeg har været syg. Nu er jeg i en klar bedring, så nu går det bedre med huden. Jeg har brugt dette skønhedsmirakel for at få bumserne minimeret, så det hele var nemmere at arbejde med igen. Jeg har købt den hos Magasin 🙂

Jeg ved ikke om du kender produktet, men det er et prisvindende ”spot-treatment”. Denne effektive lotion udtørrer urenheder mens du sover, takket være indholdet af Salicylsyre, Calamin & Sulfur.

Anvendelse: Brug den som sidste skridt i din aftenrutine. Dyp en vatpind ned i bunden af flasken og påfør den fine lyserøde lotion direkte på urenheden. Lad det tørre og fjern det først når du vågner.

 Brug ikke Drying Lotion på øjenomgivelserne og rystes flasken, så sørg for at lade den stå til væskerne igen er fordelt.

Det er et mirakelprodukt, som jeg aldrig vil være foruden. Er bumserne små, så er de fjernet til dagen efter – og er de store inden du går i seng, så er de hvert fald minimeret, når du vågner igen. Prøv det! 😊 Nu skal jeg bare have pæn hud, og blive klar til nytår ❤

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.