Nyt hårbånd fra Pieces

Hårbånd fra Pieces - Nicehair.dk

Hårbånd fra Pieces - Nicehair.dk

Jeg købte for ikke så længe siden dette hårbånd fra Pieces igennem Nicehair.dk. Egentlig har jeg ikke brugt hårbånd i mange år, så mange år at jeg ikke længere ejede én. Nu har jeg købt en ny, som jeg bruger om morgenen samt om aftenen, når jeg gør mine ritualer på badeværelset. Det er bare så meget rarere at fjerne makeup, smøre produkter i ansigtet osv. UDEN at ens hår kan falde ned i hovedet imens. Seriøst nu elsker jeg virkelig det hårbånd. Det er hermed en anbefaling, hvis du også vil holde håret helt væk fra ansigtet, mens du laver dine skønheds-ritualer ❤

Som sagt er min købt hos Nicehair.dk, men jeg er sikker på at de kan købes mange steder efterhånden – også hos Pieces egne butikker, hos Matas osv.

Jeg håber i nyder december måned ❤

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.