GOODIEBOX NOVEMBER 2018 // Prep-N-Go

Goodiebox - Prep N Go - november 2018 - skønhed, beauty & hudpleje.

Goodiebox - Prep N Go - november 2018 - skønhed, beauty & hudpleje.

Goodiebox - Prep N Go - november 2018 - skønhed, beauty & hudpleje.

Goodiebox - Prep N Go - november 2018 - skønhed, beauty & hudpleje.

Så er det tid til at jeg viser jer indholdet af min Goodiebox for november måned. Temaet er Prep-N-Go.

Boxen indeholder:

Sovemaske

Figs & Rouge – Hydra-Pore Hydra Matte Pore Correct Velvet Cream

Emité – Pick a pinch

Comme Deux – #Liplove

Blaq – Hyaluronic Acid Eye Mask

ModelCo – More Brows Fibre Gel


Jeg må indrømme at denne box var meget skuffende i mine øjne. Det var lige før, at jeg overvejede at sende boxen retur. Jeg tænkte dog også bare, at jeg måtte give produkterne en chance alligevel.

Der er flere af tingene jeg har måtte give væk, da det ikke lige er mig. Pincet manglede jeg ikke, da jeg allerede har flere af dem liggende. Sovemasken bruger jeg ikke. Lip gloss hader jeg at brug på læberne (har prøvet denne også). Det føles alt for klistret til, at jeg kan lide at have det på. Jeg er mest læbestift/læbepomade-pigen 😊 Det eneste som jeg som sådan kan bruge i denne box, det er øjen masken og øjenbrynsfarven. Jeg skal dog lige vænne mig til at se mine øjenbryn være så tydelige, men det skal nok komme. Jeg håber meget at den næste box er mere min smag.

Jeg glæder mig selvfølgelig allerede til næste måneds Goodiebox ❤

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.