Ny natcreme til min aftenrutine: Biotherm – Skin Oxygen Night

Clinique - Biotherm

Biotherm - skin oxygen night

Clinique - Biotherm 1

Jeg elsker specielt mine aftener, hvor jeg fjerner makeup og hygger mig med mine hudplejeprodukter. For nyligt købte jeg denne natcreme Skin Oxygen Night fra Biotherm. Det er en blød og lækker konsistens, som dufter virkelig skønt. Jeg kan godt mærke, at den ”arbejder” med huden, men den giver heldigvis huden en masse fugt, og gør at jeg vågner op med en utrolig lækker hud næste morgen. Det er virkelig en natcreme, som jeg er vild med – og selvfølgelig kan anbefale.

Hvis du ikke allerede kender Take the day off fra Clinique, så er det en virkelig skøn makeupfjerner. Jeg elsker den silkebløde hud, man får bagefter. Man bliver helt afhængig. Når man først har prøvet denne makeupfjerner, så kan man næsten ikke gå videre til andre. Sådan har jeg det hvert fald 😉

All about eyes fra Clinique er bare en god øjencreme, som jeg ligger på lige inden jeg skal sove. Det er en af mine yndlings øjencremer.

Intet her er sponsoreret – det var blot mine varmeste anbefalinger til dig. God torsdag ❤

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.