Mine julekalendere 2018 – bl.a. fra GLS

Julekalender fra GLS

Julekalender fra GLS

Julekalender fra GLS

Julekalender fra GLS

Julekalender fra GLS

Arbejde hos GLS

Wuhuu… Jeg har fået julekalender fra mit arbejde hos GLS. Dette er ikke selve julegaven, den får jeg først tættere på juleaften. Denne julekalender var bare lige en ekstra overraskelse fra dem, og jeg elsker den! Jeg elsker de fine detaljer, der er på den.

Så denne jul skal jeg åbne to beauty julekalendere: Én fra Yves Rocher og én fra Lancôme. Og så har jeg to chokolade kalendere: Denne fra GLS og en fra Kinder (jeg er en sucker for Kinder chokolade). Udover det har jeg en dele-julekalender med kæresten, hvor vi deler Johan Bülow kalenderen. Selvfølgelig er jeg også som altid på adventsgaver med forskellige, så jeg får selvfølgelig en skøn december måned ❤

Det gik for resten godt i fredags til min Project Management eksamen. Jeg fik 10! Så jeg er selvfølgelig rigtig glad 😀

Denne uge står på skoleprojekt, juleforberedelser, juletur i Tivoli samt få styr på de sidste adventsgaver.

 Er i kommet i julestemning?

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.