ELIZABETH ARDEN: Retinol Ceramide Capsules Line Erasing Night Serum

Elizabeth Arden ceramide capsules - night serum. Skønhed, beauty og hudpleje.

Elizabeth Arden ceramide capsules - night serum. Skønhed, beauty og hudpleje.

Det er faktisk kun via en prøve, som jeg fik med fra en shopping-ordre, at jeg lærte disse kapsler at kende fra Elizabeth Arden.

Først troede jeg de var svære at åbne, men det viste sig at være helt forkert. Man drejer den lille tup af, og så er den åben og du kan hælde serummen ud i hånden. Det overraskede mig først hvor meget serum, der egentlig ligger nede i én kapsel. Derefter overraskede det mig, hvor fantastisk blød den er på huden. Det er virkelig en skøn serum, som virkelig giver forkælelse til huden.

Det er en serum, som man skal tage på om aftenen. Den er med til at mindske synlige linjer og rynker, og booster hudens fugtniveau og reparerer hudbarrieren.

De er lidt pricy. Jeg købte denne æske med 30 kapsler for ca. 415 kr. i Matas, men de er virkelig virkelig også bare lækre! Jeg bruger dem ikke hver aften, men flere gange om ugen – og jeg er vild med dem. Så de kan helt klart anbefales.

Bruger du også kapsler?

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.