Lancôme julekalender 2018

Lancome julekalender 2018 - skønhed, beauty, hudpleje

Lancome julekalender 2018 - skønhed, beauty, hudpleje

Lancome julekalender 2018 - skønhed, beauty, hudpleje

Jubii… Lykken er at finde et gammelt gavekort i pungen til Matas, som man har glemt alt om. Det skete heldigvis lige for mig 😉 For de penge valgte jeg at købe en ny julekalender, nemlig julekalenderen fra Lancôme.

Mit valg gik meget på om jeg ville have Clinique julekalenderen, for at jeg kunne prøve flere af deres produkter. Jeg er ret glad for det mærke i forvejen, så selvfølgelig ville jeg da sagtens gerne prøve flere af deres produkter. Men da jeg så indholdet af begge disse julekalendere på nettet, så gik mit valg på denne fra Lancôme. Den er super fin – og så er indholdet lige mig! Der er alt fra hudpleje, kropspleje, mini parfumer, fine læbestifter og neglelakker.

Den glæder jeg mig til at åbne hver dag i december måned ❤

Har du købt julekalender til denne jul?

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.