Halloween i Tivoli 2018

Halloween i Tivoli 2018

Halloween i Tivoli 2018

Halloween i Tivoli 2018

Halloween i Tivoli 2018

Halloween i Tivoli 2018

Jeg elsker efteråret, og dets smukke farver. Det er virkelig til at blive helt glad af.

Jeg var forleden i Tivoli sammen med min gode veninde Marie. Vi har en tradition om altid at tage i Tivoli, når de åbner for en sæson. Vi elsker begge Halloween & Jul i Tivoli – de overrasker os gang på gang med deres flotte udsmykning.

Jeg har haft meget at se til med flytning i sidste uge, og opstart på det nye arbejde. Så mine dage har været gået så hurtigt, at jeg har forsømt bloggen herinde en smule. Heldigvis har jeg lidt fridage nu inden min praktikopgave skal afleveres. Jeg nyder mit nye kapitel i livet ❤

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.