Favoritter fra Clinique

Favoritter fra Clinique – Makeup remover – Take the day off – jelly – moisture surge – skønhed – beauty – hudpleje - skincare

Jeg har længe været glad for mærket Clinique. Specielt deres hudplejeprodukter er jeg rigtig glad for. Jeg vil i flere indlæg vise mine bedste favoritter fra det mærke – her kommer mine første anbefalinger.

Jeg varierer ærlig talt med hvilke produkter jeg bruger – det er ikke altid den samme ”makeup-fjerner” jeg bruger hver dag. Jeg har dog altid nogle bestemte jeg går tilbage til, og denne Take the day off fra Clinique er en skøn klassiker som jeg altid vender tilbage til.

Så er deres nye Jelly også lanceret fornyligt. Den kan bruges til mange ting. Bl.a. som en dagcreme – eller som en beskyttende serum under ens dagcreme. Specielt efter at jeg har fjernet makeup, og jeg har brug for at fugte huden, da bruger jeg den nye Jelly. Jeg elsker den virkelig! Den er fantastisk til at give huden den fugt og kærlig pleje, som den har brug for. Det er blevet en ny favorit. Jeg skal bare have købt den i større udgave næste gang.

Intet her er sponsoreret – de er købt for egne penge, og er blot mine anbefalinger 🙂

Hvilke er dine favoritter fra Clinique?

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.