Goodiebox september 2018 // Make It Last

Goodiebox september 2018 - Make It Last. You & Oil - Carrot Broccoli Chia Face Serum. Nails Inc - Clarendon Street. Æther - Citrus Ester. Balance Me - Gradual Tanning Drops. Urtekram -

Wuhuu… Det er min yndlingstid på hele måneden – når jeg modtager mine skønne overraskelsesbokse ❤ Her kommer min mening om månedens Goodiebox.

Jeg er vild med blandingen – at der både er lidt serum, neglelak, parfume, cremer osv. Det er en perfekt blanding for mit vedkommende. Og med hele 3 full size produkter i denne box, så er det skønt.

 

Goodiebox september 2018 indeholder:

You & Oil: Carrot Broccoli Chia Face Serum (full size)

Med denne serum er du klar til at holde på hudens elasticitet mange år endnu. Med olier fra gulerod, broccoli og chiafrø får du den perfekte balance af vitamin A, C, E og fedtsyrer. Brug 3-4 dråber på afrenset hud enten alene eller før din fugtighedscreme.

Jeg er en af de typer, som elsker serum! Så selvfølgelig bliver jeg glad hver gang, at der er en ny serum med i boksen. Og denne her er ligeledes skøn.

Nails Inc.: Clarendon Street (full size)

Jeg elsker ligeledes at få nye neglelakker med i boksen, da jeg er typen, som stort set altid går med neglelakker! Specielt fine og lyserøde neglelakker går jeg mest med, så det var en skøn farve at få med i denne måneds box. Jeg håber dog at i en af de næste bokse, at vi dér vil modtage en neglelak i en mere efterårsfarve.

Æther: Citrus Ester

Citrus Ester er en moderne cologne, som tager os tilbage til de lune sommeraftener. Parfumen er anderledes fra andre citrusdufte – den er nemlig afdæmpet med et sofistikeret touch.

Jeg kendte ikke selv mærket på forhånd, men jeg er ærlig talt ret vild med denne duft. Nok ikke en jeg ville købe i full size, men som en prøve er den god – og dejlig handy at kunne have med i ens taske.

Balance Me: Gradual Tanning Drops

Med Gradual Tanning Drops kan du opbygge en smuk og naturlig farve, uden at være afhængig af solen. Dryp blot 1-3 dråber i din ansigtscreme eller bodylotion og smør på huden.

Jeg er slet ikke fan af de her ”hold-farven-længere produkter”. Jeg er en bleg person hele året rundt, så jeg burde bruge dem. Men det ser helt forkert og falsk ud på mig, så den bliver givet videre til en anden.

Urtekram: Purple Lavender Håndcreme (fullsize)

Cremen indeholder blandt andet økologisk, æterisk lavendelolie, botaniske ekstrakter samt hyaluronsyre og giver derfor fugt og beskytter hudens naturlige balance.

Jeg manglede nu slet ikke en ny håndcreme, men fin er den. Jeg skal dog lige vænne mig til den der lavendelduft, men jeg kan nu sagtens bruge den alligevel.

————–

Jeg er vild med denne boks. Der er kun én ting i hele boksen, som jeg ikke kan bruge. Så det er virkelig lækkert.Goodiebox september 2018 - Make It Last. Nails Inc - Clarendon Street

Goodiebox september 2018 - Make It Last. Æther - Citrus Ester

Goodiebox september 2018 - Make It Last. Urtekram - Purple Lavender Håndcreme

Goodiebox september 2018 - Make It Last. Balance Me - Gradual Tanning Drops

Goodiebox september 2018 - Make It Last. You & Oil - Carrot Broccoli Chia Face Serum

Mine yndlingsprodukter i denne måneds box er: Serum, Neglelakken og Håndcremen.

Mine yndlingsprodukter fra Goodiebox September 2018 – Make It Last. Nails Inc, Urtekram Håndcreme og You & Oil - Face Serum.

Jeg glæder mig selvfølgelig allerede til næste måneds Goodiebox ❤

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.