Koreansk skønhedspleje fra Surisuri

Koreansk skønhedspleje fra Surisuri

Koreansk skønhedspleje fra Surisuri - Huxley; Sleep Mask Good Night

Koreansk skønhedspleje fra Surisuri - Huxley; Sleep Mask Good Night

Koreansk skønhedspleje fra Surisuri - Package; Melt Me Softly Blackhead Nose Strip 3 stk. - Aloe Soothing Sheet Mask

Koreansk skønhedspleje fra Surisuri - Package; Melt Me Softly Blackhead Nose Strip 3 stk. - Aloe Soothing Sheet Mask

Det er faktisk først for nyligt at jeg hørte om Surisuri – i forbindelse med at de lancerede deres nye K-Beauty box. Surisuri sælger koreanske skønhedsplejeprodukter, hvilket skulle være populært verden over. Inde på deres hjemmeside bliver produkterne også rost til skyerne herhjemme. Så ja, der er ikke noget at sige til jeg lige vil lure hvad det er for noget 😉

Jeg har købt lidt forskelligt fra dem, så jeg kunne prøve produkterne på mig selv. Jeg har derfor bestilt deres fine Eye patch, Nose strips, Sheet mask og Sleep mask. Jeg har ikke prøvet det hele endnu, kun en nose strip og sleep mask, og indtil videre er jeg fan! Sammen med pakken var et par prøver, en lille hilsen samt 2 bolsjer. Ikke dårligt 😉 Produkterne jeg har bestilt hedder: Petitfee – Black Pearl & Gold Hydrogel Eye Patch, Package; Melt Me Softly Blackhead Nose Strip 3 stk., Aloe Soothing Sheet Mask & Huxley; Sleep Mask Good Night.

Øjenmaskerne fra Petitfee afhjælper mørke rander og træthed under øjnene. Hver krukke indeholder 60 øjenmasker (30 sæt). Sleep Mask – Ansigtsmaske er en lækker overnight ansigtsmaske, der påføres inden sengetid. Den efterlader huden frisk og gennemfugtet! Kan anvendes af alle hudtyper, men er specielt god til tør hud.

Hvis du får lyst til at prøve nogle af deres produkter, så må du meget gerne melde tilbage om hvad du synes ❤ Udover det kan du selvfølgelig også prøve deres nye K-beauty box, som er en abonnementsbox som koster 219 kr. pr. måned – inkl. Fragt. (Den indeholder altid 1-2 full size produkter, forskellige deluxe prøver (10-30 ml.), lækre sheet masker & almindelige prøver og en nyhed)

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.