Mine favoritter sommeren 2018: Parfumer, Beauty, Hudpleje & Skønhed (Yves Rocher, Carolina Herrera)

Matte læbestifter fra Yves Rocher

Matte læbestifter fra Yves Rocher

Så er sommeren ved at være overstået. Jeg har nogle få uger endnu, før at jeg er færdig med min praktik. Derefter vil jeg have lidt ferie – jeg glæder mig allerede!

Jeg vil vise mine sommerfavoritter, som jeg har brugt en del igennem hele denne sommer. Det første er disse matte læbestifter fra Yves Rocher. Jeg er generelt rigtig glad for matte læbestifter, det synes jeg klæder mig bedst. Jeg bestilte disse hjem for at prøve dem, og jeg er nu virkelig vild for dem. De er helt sikkert nogle, som jeg ikke kan undvære i dag. Specielt nr. 154 er min absolut yndlings. De er begge i pink/lyserøde nuancer – nr. 154 er lidt lysere i det end nr.  155. På stort set alle billederne af mig, som er taget denne sommer, der har jeg haft en af disse læbestifter på mine læber.

Helt klart en anbefaling!

Carolina Herrera Good Girl Legére

Okay okay. Jeg har vidst vist denne parfume flere gange herinde, men oh my god! Det er altså blevet min yndlings parfume, og jeg har ærlig talt gået meget med den denne sommer. Den hedder Good Girl Legére og er fra mærket Carolina Herrera. Jeg virkelig elsker den ❤

Sensitiv creme fra Yves Rocher mod rødme

Min hud i ansigtet er meget sensitiv, så det gør at jeg går lidt op i hvad en creme indeholder, og hvor meget jeg putter i ansigtet i løbet af en dag. Nogle perioder har huden det helt fint, og andre perioder har jeg tendens til at rødme i huden. Det ser virkelig grimt ud. Da jeg fandt ud af at Yves Rocher havde en creme mod det, så tænkte jeg at jeg måtte give det et forsøg. (link her)

Og ja. Jeg synes faktisk den hjælper rigtig godt. Den har været en god hjælper, og er det fortsat.

Vanille Noire parfume fra Yves Rocher

Puha. Jeg har mange parfumer – og jeg elsker virkelig at gå med det. Denne her er en af mine favoritter hos Yves Rocher (ja, jeg er begyndt at være lidt afhængig af den side 😉). Det er en sød vanilje duft, som ikke er for kvalmet, eller noget i den dur. Det er en frisk duft af vanilje, som jeg virkelig har gået meget med også denne sommer.

Intet her er sponsoreret – det er blot mine varmeste anbefalinger til dig ❤

Hav en dejlig weekend ❤

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.