Vichy Minéral 89

REKLAME

Hudpleje - Vichy Minéral 89 – skønhed & beauty - Buzzador

Jeg har været så heldig at få lov at teste denne Minéral 89 fra Vichy igennem en kampagne hos Buzzador. Det er en styrkende og fugtgivende booster til ansigtet, som kan bruges til alle hudtyper – også til sensitive. Man skal påføre to dråber på ny renset hud – morgen og aften, som det første i ens hudplejerutine.

Jeg har selv benyttet Minéral 89 i omkring to ugers tid nu, og jeg elsker den virkelig! Egentlig er jeg generelt ret glad for Vichy, så jeg havde selvfølgelig også et håb om at denne ville være lige mig – og det er den virkelig!

Jeg er vild med det hele. Selve designet er smukt, og så er konsistensen også bare virkelig lækker! Den giver min hud masser af fugt, og så er den ikke klistret (efter min smag hvert fald). Det er blevet en ny favorit, som jeg helt klart vil købe igen, når denne flaske er tom ❤

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.