Sommerferie i Marmaris 2017 #MitMarmaris

Sommerferie i Marmaris 2017 #MitMarmaris

Sommerferie i Marmaris 2017 #MitMarmaris

Sommerferie i Marmaris 2017 #MitMarmaris

Sommerferie i Marmaris 2017 #MitMarmaris

Sommerferie i Marmaris 2017 #MitMarmaris

Sommerferie i Marmaris 2017 #MitMarmaris

Sommerferie i Marmaris 2017 #MitMarmaris

Sommerferie i Marmaris 2017 #MitMarmaris

Sommerferie i Marmaris 2017 #MitMarmaris

Sommerferie i Marmaris 2017 #MitMarmaris

Jeg savner allerede at være på ferie sydpå. Mine forældre er i Marmaris lige nu, og de sender virkelig mange billeder derfra. Selvfølgelig er det også helt fint, men den by er lidt mit andet hjem. Jeg savner det hele tiden ❤ Det har virkelig været en hård sommer uden særlig meget sommerferie, og uden min faste rejse til Marmaris.

Billederne her er fra sidste sommer, hvor jeg var afsted med mine forældre. Jeg tænkte at nu måtte det vist være på tide, at jeg får vist lidt billeder fra ferien. (PS. Der kommer flere billeder løbende)

Selvfølgelig har jeg planer om at rejse dertil igen næste sommer 😉

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.