Nyt køb & genkøb fra Yves Rocher

Parfume Yves Rocher - Mon Evidence

Som jeg allerede har skrevet herinde på bloggen, så er jeg blevet vild med beautymærket Yves Rocher. Jeg vil i dag vise mit nyeste køb derinde fra – nemlig parfumen Mon Évidence. Det er en meget sød sommerduft, som passer perfekt til det dejlige sommervejr vi har nu. Med parfumen fulgte en håndcreme med i samme duft.

Intet her i indlægget er sponsoreret. Det er blot anbefalinger fra mig af 😊

Nu kommer vi til en del, som er genkøb. Der er mange ting jeg er vild med hos Yves Rocher. Bl.a. deres Micellar water, shampoo, deo, showergels og neglelakker. Jeg har flere ting endnu jeg genkøber derinde fra, men dem får i at se på et andet tidspunkt 😉

I dag arbejder jeg hjemme. Jeg skal starte på en kort video, jeg skal lave for en af kunderne til her, hvor jeg er i praktik. I må have det godt så længe ❤

Håndcreme - Yves Rocher - Mon Evidence

Micellar Water - Yves Rocher

Shampoo - Yves Rocher

Deodorant - Yves Rocher

Shower Gel - Yves Rocher

Neglelakker - lyserød - pink - Yves Rocher

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.