Olso minicruise med kæresten <3 (20-22 juni 2018)

I juni måned var kæresten og jeg på minicruise til Oslo. Det var egentlig en meget spontan tur. Igennem Facebook så jeg tilfældigt at der var rabat på Osloture i hele juni måned, så der slog vi hurtigt til. Vi fik rigtig meget rabat, så vi endte med at bestille et værelse uden køjesenge, og så med vindue. Det var virkelig lækkert. Specielt om morgenen, når der er indsejling i Oslo, så er det en fantastisk udsigt. De har så flot natur, at der kan vi slet ikke hamle op med det herhjemme i Danmark.

Den første af dagene på vores Oslo tur, var der ikke særlig mange mennesker ombord. Det føltes virkelig som om, vi havde hele båden for os selv. Så vi fik et bord på en virkelig god restaurant, hvor vi spiste aftensmad og drak vin mens vi nød den skønne udsigt.

Vi havde en rigtig dejlig og romantisk miniferie, hvor vi fik shoppet lidt parfumer ombord, drukket drinks på båden, spist god mad og selvfølgelig kysset en del 😉

Jeg glæder mig allerede til vores næste ferie sammen ❤

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.