Modetøj til kvinder med blomsterprint & min sommerferie 2018

REKLAME

Blomstrede bluser - Sommertøj til kvinder

Blomstrede bluser - Sommertøj til kvinder

Blomstrede bluser - Sommertøj til kvinder

Jeg elsker at shoppe sommertøj – specielt med blomsterprint. Det er fint og yndigt. Jeg er vild med det. Jeg har fundet nogle fine bluser & skjorter med blomsterprint samt tropeprint fra Esprit’s webshop. Jeg ville ønske, at jeg havde alt sammen i min garderobe.

Til sommerens fødselsdage, hyggestunder og sammenkomster ville jeg elske at have nogle fine nye sommerbluser, som jeg kunne tage på. Jeg er specielt vild med nr. 2, 6 og 8. Be’ om, tak.

Næste sommer har jeg et ønske om at tage på ferie sydpå med kæresten. Jeg vil gerne vise ham ”mit andet hjem” – aka. Marmaris. Jeg har faktisk ikke vist mine feriebilleder fra sidste sommer i Marmaris. Dem tænker jeg snart at vise jer faktisk. Til næste sommer så er jeg heller ikke i praktik, og da er jeg endda også færdig med min uddannelse som serviceøkonom, så der vil jeg meget gerne komme væk fra Danmark, og få nogle nye oplevelser i Marmaris (gerne med nogle nye sommerbluser & sommerkjoler).

Denne uge er en skøn uge. I løbet af ugen skal jeg spise is med kæresten, og nyde det dejlige solskinsvejr. Lørdag skal jeg på Bakken med familien, hvor vi skal ind og se Cirkusrevyen. Udover det så har jeg lige modtaget den nyeste Goodiebox, som jeg er helt vild med. Så jeg er rigtig glad for tiden.

Hvis du sidder inde med nogle tips til sommerferie aktiviteter i Danmark denne sommer, så vil jeg meget gerne høre jeres forslag. Jeg vil stadig have en så god sommer som muligt, selvom jeg i hverdagene er i praktik i et marketingsfirma. Jeg var i juni måned på minucruise til Oslo med kæresten – det var virkelig en skøn tur.

Indtil videre har jeg haft en dejlig sommer – måske også fordi det er den første sommer jeg har med kæresten 😉

Håber du nyder sommeren ❤

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.