Sommerferie 2018 & virksomhedspraktik

Picnic-kurv fra Restaurant Fyrtøjet i Nyhavn, København.

Picnic i Dyrehaven

Fødselsdagsgave: halskæde

Fødselsdagsgave

Kæreste-selfie fra Oslo-tur

Kæreste-selfie fra Oslo-tur

Good Girl parfume

Shoppet ny parfume på båden

Billede fra Oslo

Hygge i Oslo

Veninde-hygge

Veninde-hygge

Middag på Café Fik Ret

Middag på café Fik Ret

Hygge i Nyhavn

Hygge i Nyhavn

I Dyrehavsbakken

I Dyrehaven

Seebach Musical i Det kongelige teater

Seebach Musical

Kæreste-billede fra café Fik Ret

(Kæreste-billede fra café Fik Ret)

Så er min sommerferie allerede slut. Jeg startede med at have læseferie i slutningen af maj, hvor jeg fejrede fødselsdag, fik en halskæde af kæresten, afsluttet eksamenerne osv.

I de sidste par uger af juni måned holdte jeg sommerferie med kæresten, hvor vi bl.a. var på Oslo-minicruise, spiste middag på Færgekroen i Tivoli, holdte picnic i Dyrehaven (hvor vi havde vores 1. date), så Seebach musicalen i Det kongelige teater, var i biografen og generelt bare nød hinanden.

Jeg er her i starten af juli måned startet i praktik i et online-marketing firma, hvor jeg både skal lære lidt omkring online markedsføring, lave Adwords annoncer, SEO, sende nyhedsmails via MailChimp, lave onlinecontent for kunder osv. Jeg skal være her i næsten 3 måneder, så jeg får desværre ikke lige nydt det gode vejr udenfor så meget denne sommer.

Næste sommer i 2019 vil jeg dog gerne på ferie sydpå – det savner jeg! Plus at jeg næste sommer også er færdig med denne uddannelse, så det skal da selvfølgelig også fejres 😉

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.