Beauty anbefaling: Yves Rocher

Beauty - Skønhed - Yves Rocher - Danmark

Beauty - Skønhed - Yves Rocher - Danmark

Beauty - Skønhed - Yves Rocher - Danmark

Beauty - Skønhed - Yves Rocher - Danmark

Jeg har længe kendt til mærket Yves Rocher, men det er først her i maj måned, at jeg har haft taget chancen og gjort mit første køb på deres hjemmeside (har allerede købt derinde et par gange siden). Og wow – det har været helt farligt. Jeg er virkelig faldet for deres produkter. Jeg bruger alt fra renseprodukter til ansigtet, make-up, showergel, bodylotion, hårkur, serum, natcreme, håndcreme, læbepomade og parfume. Jeg er såå vild med produkterne, at næsten det hele vil blive genkøbt igen, når disse er brugt op.

Hvis det ønskes, så kan jeg sagtens lave flere indlæg med præcis de produkter, som er blevet mine favoritter. Hvis du også har nogle faste favoritprodukter fra dette mærke, så må du meget gerne skrive dem 😊

Hvis du også overvejer at gøre et lille køb hos Yves Rocher nu her, så kan du bl.a. få en gratis toilettaske med travelsize-produkter samt et gratis sommerbadehåndklæde, hvis du bestiller for 299 kr. (gratis fragt)

Der er intet sponsoreret her – det er blot mine varmeste anbefalinger til dette mærke ❤

untitled

2 thoughts on “Beauty anbefaling: Yves Rocher

 1. Den håndcreme med kokosnød må jeg bare prøve at købe næste gang, jeg handler der 🙂
  Min søns farmor har været postordrekunde ved Yves Rocher i nogle år, og jeg har været heldig at få lækre julegaver derfra af hende 🙂
  Hårkuren Nutri-Repair Mask er min absolutte favorit derfra. Den er SÅ god til mit lange tørre hår, fordi det bliver engleblødt efter brug. Den hårmaske køber jeg fast der, og så plejer jeg at købe forskellige shovergels og håndsæber derfra alt efter årstiden 🙂
  Du ønskes en god weekend ❤
  Kram ❤

  1. Tak for din kommentar, søde Louise ❤

   Ej hvor lækkert. Det er ikke dårligt at få gaver fra Yves Rocher.
   Du bør prøve håndcremen med kokos, næste gang du handler dér. Den er virkelig skøn ❤
   Den hårkur du snakker om har jeg fået med som en lille prøve, og du har helt ret. Den er rigtig god.
   Den må jeg købe i full size, næste gang jeg handler dér 😀

   Du ønskes også en god weekend søde 🙂
   Knus ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.