Søborg Natten 1. juni 2018

Søborg Natten 2018

Søborg Natten 2018

Søborg Natten 2018

Søborg Natten 2018

Søborg Natten 2018

Søborg Natten 2018

Så er kæresten og jeg kommet hjem fra minicruise til Oslo. Det var en superhyggelig tur, hvor vi spiste god mad, nød hinanden og drak lidt drinks om aftenen. Billederne vil komme på bloggen snarest.

Her kommer billederne fra Søborg Natten, som blev holdt fredag d. 1. juni. Det var mine forældre som var med, og selvfølgelig kæresten. Vi hyggede os, fik drukket lidt vin og spist på kinesisk restaurant om aftenen.

Jeg nyder min sommerferie lige nu. Jeg har desværre ikke så lang ferie igen lige nu, inden jeg skal starte i praktik her mandag d. 2. juli – men jeg burde kunne holde lidt ferie igen efter praktikken og inden skolen starter igen, så det ser jeg selvfølgelig også frem til.

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.