Jeg vil i gang med en sund livsstil igen!

sund livsstil - proteinpulver - træning - motion - kost

Sponsoreret indlæg

Som overskriften siger, så vil jeg gerne i gang med en sundere livsstil igen. Jeg mangler kun at tabe mig lidt i forhold til, hvad jeg gerne vil ned på, men motion-mæssigt vil jeg gerne til at starte rigtigt op igen. Jeg har været helt i vinterhi denne vinter, og har ikke rigtigt haft overskud til nogen form for motion. Jeg har før gået lange ture hver dag, men det har jeg ikke helt holdt ved lige, da kulden kom til.

Nu er varmen her, og jeg har overskud igen. Jeg vil meget gerne starte til noget, jeg ved bare ikke helt hvad det skal være. Jeg er virkelig dårlig til at komme ud og løbe en tur, det har aldrig helt været mig. Og at gå lange ture ved jeg ikke helt om er nok motion? Så skal man hvert fald gå rigtig mange skridt, og egentlig også bevæge armene mere, men nok tror jeg stadig ikke helt det er. Jeg har derfor haft i overvejelse om jeg skal starte i fitnesscenter – helst holdtræning, da jeg finder det sjovt, og så kan man slutte lidt af med noget styrketræning. En anden sportsgren jeg har i overvejelse, det er svømning. Det er noget, jeg synes er hyggeligt (så længe der ikke er for mange mennesker i svømmehallen).

Jeg vil også starte på en kostplan. Den er faktisk bestilt, bare ikke modtaget endnu. Da jeg gerne vil til at spise lidt sundere, og få en bedre rytme i min kost. Jeg vil også til at bestille proteinpulver, når jeg får gang i kosten og motionen.

Hvad dyrker du af motion? Og tager du proteinpulver?

untitled

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.