”Det dybe vand” af Paula Hawkins

Det dybe vand af Paula Hawkins

Bagsidetekst:

I de sidste dage før sin død, ringede Nel Abbott igen og igen til sin søster. Men Jules tog ikke telefonen. Hun havde kun dårlige minder om sin storesøster og ignorerede hendes råb om hjælp.

Nu er Nel død. Politiet siger, at hun sprang i vandet. Og Jules er blevet hevet tilbage til den lille flække ved floden, hvor hun og Nel voksede op. Der er ingen andre til at tage sig af Nels efterladte teenagedatter.

Jules skal være voksen og ansvarlig, men hun har aldrig været så bange. Tidligere på sommeren døde en skolepige samme sted som Nel. Og Jules ved, at hendes søster aldrig ville være sprunget selv.

Da jeg var vild med hendes tidligere bog Kvinden i toget, så havde jeg også lidt forventninger til denne bog. Jeg må indrømme, at jeg blev lidt skuffet.

I sig selv synes jeg, at historien er okay spændende. Den er bare ikke skrevet i den stil, som jeg gerne ville have haft det. Jeg følte ikke den samme spænding og nervepirrende følelse, som jeg havde håbet på. Udover det synes jeg desværre også, at det var lidt for forvirrende med alle de mennesker man skulle følge – hvert kapitel er lidt delt op i en ny person, som man skal følge. Jeg kan selvfølgelig sagtens følge tankegangen med en masse personer, og så skal man finde frem til den skyldige – men spændende igen har hun ikke gjort det.

Hvis du er til thrillere, så kan du sagtens give denne bog en chance, men jeg synes ikke du skal have de store forventninger 😉

Jeg giver bogen 2,5 ud af 5 stjerner.

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.