Min lillebror færdig som ingeniør

I fredags d. 16. marts var min lillebror oppe til sin sidste eksamen. Min mor og jeg havde taget fri, så vi kunne tage hen og fejre ham, når han var færdig. Han fik 10 til eksamen, og det fejrede vi bagefter med chips og champagne. Nu er han officielt civilingeniør. Jeg er så mega stolt af ham! ❤

Efter eksamen skulle hans venner og ham ud og fejre det. Min mor og jeg tog derfor i Lyngby Centrum, hvor vi shoppede lidt samt spiste lidt frokost sammen.

Samme aften var vi ude og fejre det alle sammen – min lillebror, hans kæreste, en af hans venner, mine forældre og jeg. Vi spiste kinesisk på en stamrestaurant, vi har på Søborg Hovedgade. Der er super hyggeligt.

Lige nu nyder jeg påskeferien. Har lidt skolearbejde som stadig skal laves i ferien. Ellers har jeg lidt hyggelige aftaler, påskefrokost og afslapning på programmet for ferien.

Har i påskeferie? – Hvis ja, hvad skal i lave i ferien? 😊 ❤

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.